Als je naar Boedapest gaat dan moet je beslist een bezoekje brengen aan één van de vele mooie badhuizen. Er zijn diverse baden, sauna’s en massageruimtes. In de meeste badhuizen is badkleding verplicht. Dit zijn de drie mooiste badhuizen van Boedapest.
Lees meer over een citytrip naar Boedapest.

Top 3 Badhuizen Boedapest

1. Szechenyi Baths

Szechenyi Spa Boedapest
Szechenyi Spa is mijn absolute favoriet; het grootste bad is buiten en in de omringende muren zitten ook nog baden en sauna’s. In de zomer organiseren ze hier de Sparty: Een wekelijks zwembadfeest met dj’s, acrobaten en een enorme lichtshow.

2. Gellért Spa

Gellert spa
Een badhuis in Art Nouveau stijl. Het ziet er supermooi uit en het is ook heel groot: Er zijn diverse baden met verschillende temperaturen, zowel binnen als buiten. Er zijn heerlijke sauna’s en je kunt er een massage nemen. Leef je uit!
Informatie en prijzen

3. Rudas Furdo Budapest

Rudas
Rudas fürdő is pas geleden gerenoveerd. Het badhuis heeft een openluchtbad met uitzicht op de Donau en de mooiste bruggen van Boedapest. Binnen zijn baden en talloze sauna’s. Een naaktgedeelte is op bepaalde dagen open voor mannen en op andere dagen voor vrouwen.
Vanwege de vele sauna’s en het mooie bad bovenop is dit badhuis zeker een bezoekje waard!
Informatie en prijzen

Meer informatie en tips voor Boedapest vind je hier.

Deze bestemming boeken?

Zoek goedkope vluchten
Hotels en Hostels
Auto huren
Leuke activiteiten
Handige reisgidsen
Author

Reisblogger | Avontuurlijke reizen en tropische bestemmingen | Blogger, vlogger, drone piloot | Reist met laptop, foto- en videocamera de hele wereld over

1 Comment

Write A Comment