Brisas Santa Lucia is een paradijs. We houden eigenlijk helemaal niet van all-inclusives, maar dit resort heeft ons verrast! Het personeel is er vriendelijk en de omgeving werkelijk fantastisch. En het beste is – het is er helemaal niet zo druk.

Cuba-header

Brisas Santa Lucia

We zijn ons helemaal thuis gaan voelen in dit all-inclusive resort Brisas Santa Lucia. Het is net een dorp: Na een tijdje leren we iedereen kennen.

Brisas Santa Lucia Cuba 334 Brisas Santa Lucia Cuba 333

Het personeel is heel vriendelijk en ze maken de hele dag grapjes met ons en met elkaar. Onder de gasten bevindt zich het ‘Burger Delivery Team’: twee Japanners die steeds hamburgers halen en ze aan de locals geven, ‘De Canadees’: Dikke Canadezen met zelf meegebrachte bekers die ze van vroeg tot laat blijven bijvullen met alcohol en de ‘Greenpeace activist’ die dagelijks het strand afstruint om al het afval op te ruimen.

Brisas Santa Lucia Cuba 332 Brisas Santa Lucia Cuba 330

Het is heerlijk relaxed. Espresso hier, churros daar, lekker zonnebaden, zwemmen in het kristalheldere water, een praatje maken met de receptioniste of barman, vreemde vogels kijken en dansen in de discotheek.

Cuba 247
De twee grootste parels hier zijn Playa los Cocos en de snorkeltour. Ook kun je hier een fiets of een brommertje huren.

Kosten verblijf in het resort

Door een aanbieding die we konden boeken in het plaatsje Camagüey betaalden we slechts 33 euro per nacht, voor 2 personen.
Een overzicht van onze overige reiskosten in Cuba vind je hier.

Banner SantaLucia

Meer informatie en tips naar aanleiding van ons backpack-avontuur in Cuba vind je hier.

The following two tabs change content below.
Mirre is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment