Brisas Santa Lucia is een paradijs. We houden eigenlijk helemaal niet van all-inclusives, maar dit resort heeft ons verrast! Het personeel is er vriendelijk en de omgeving werkelijk fantastisch. En het beste is – het is er helemaal niet zo druk.

Tip: Boek je vliegticket en bestel alvast een visum en een reisgids van Cuba. Ik heb ook een paklijst voor je samengesteld en een overzicht van de kosten van onze vakantie op Cuba.

Brisas Santa Lucia

We zijn ons helemaal thuis gaan voelen in dit all-inclusive resort Brisas Santa Lucia. Het is net een dorp: Na een tijdje leren we iedereen kennen.

Brisas Santa Lucia Cuba 334
Brisas Santa Lucia Cuba 332 Brisas Santa Lucia Cuba 333

Het personeel is heel vriendelijk en ze maken de hele dag grapjes met ons en met elkaar. Onder de gasten bevindt zich het ‘Burger Delivery Team’: twee Japanners die steeds hamburgers halen en ze aan de locals geven, ‘De Canadees’: Dikke Canadezen met zelf meegebrachte bekers die ze van vroeg tot laat blijven bijvullen met alcohol en de ‘Greenpeace activist’ die dagelijks het strand afstruint om al het afval op te ruimen.

Brisas Santa Lucia Cuba 330

Het is heerlijk relaxed. Espresso hier, churros daar, lekker zonnebaden, zwemmen in het kristalheldere water, een praatje maken met de receptioniste of barman, vreemde vogels kijken en dansen in de discotheek.

Cuba 247
De grootste parel hier is Playa los Cocos. Je kunt vanuit het hotel een onvergetelijke snorkeltour boeken. Ook kun je hier een fiets of een brommertje huren.

Kosten van het verblijf in Brisas Santa Lucía

Door een aanbieding die we konden boeken in het plaatsje Camagüey betaalden we slechts 33 euro per nacht, voor 2 personen.

Zó kun je deze reis boeken:

Skyscanner – zoek de goedkoopste vlucht naar Cuba
Bestel de reisgids van Cuba
Paklijst Cuba – wat neem je mee?
Baja Bikes – Havana fietstour boeken of huur een fiets in Havana

Lees ook de andere artikelen over Cuba
Lees verder over backpacken in Cuba. Hier vind je ook een overzicht van onze reiskosten in Cuba.
(Visited 156 times, 4 visits today)
The following two tabs change content below.
Mirre Oost is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment