De feestmaand is weer begonnen! Zoek je een cadeau voor een reiziger? De leukste reis cadeau tips vind je hier. En psst! Op het eind geef ik je ook nog een geheime tip!

1. De Adventure Jar

Sparen voor een reis is nog nooit zó leuk geweest! Voor iemand die gaat reizen is dit een goede stimulans. Deze Adventure Jar is te koop op Etsy.com. Je kunt hem vullen met briefjes en muntgeld uit de hele wereld, of sponsor de gelukkige met alvast een bijdrage voor de reis.

2. Wereldbol ketting

Super leuk voor iemand die van reizen houdt. Deze mooie wereldbol-ketting is te koop op bol.com in drie kleuren: Goud, rosé en zilver. Voor de happy dreamer!

3. Een GoPro camera

Wat is er leuker dan om al je reizen terug te kijken op groot scherm? Deze GoPro is de ultieme gadget voor op reis. Met deze actiecamera neem je alles haarscherp in 4K beeldresolutie op. De camera is waterdicht, waardoor hij tijdens allerlei buiten-avonturen gebruikt kan worden. Bestel hem op bol.com.

4. Scratch Map

Wie al een aantal landen gezien heeft, zal deze scratch map een te gek reiscadeau vinden. De plaatsen waar je geweest bent kun je eraf scratchen en tegelijkertijd blijft er nog veel over om van te dromen! Dit is het ideale cadeau voor de reiziger die even niet op reis is. Te koop bij bol.com.

5. De Lonely Planet

De Lonely Planet wordt niet voor niets de ‘reizigersbijbel’ genoemd. Vrijwel elke backpacker heeft er wel één bij zich. Lonely Planet is hét boek voor reizigers, volgepakt met informatie over de reisbestemming, hotels en restaurants. Koop een Lonely Planet ruim voor de reis, want wat is er leuker dan je alvast in te lezen over de reisbestemming? Bestel hem op bol.com.

De geheime tip!

Niet alleen een leuke tip voor meer inspiratie, maar ook deze praktische tip als het perfecte cadeau voor onderweg.

Lees verder over backpacken in de complete gids: Backpacken voor Beginners.

The following two tabs change content below.
Mirre Oost is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment