Voor mijn reis naar Mount Everest Base Camp was ik op zoek naar een rugzak waar ik mijn camera veilig in kon opbergen, maar waar ik mijn camera ook makkelijk uit kon halen wanneer ik hem nodig had. De ideale camera rugzak voor mijn reis bleek een rugzak van Lowepro. Ik leg je in dit artikel uit waarom deze cameratas zo handig was.

Op reis naar Nepal

De camera rugzak van Lowepro die ik had meegenomen naar Nepal, heeft verschillende vakken. De grote vakken zijn voor de camera (onderin), extra spullen (bovenin) en tegen de rug een vak voor de waterzak. Verder is er nog een ritsje waarachter je belangrijke spullen kunt opbergen en een vak waar je aan de zijkant je wandelstokken in kunt steken.

Camera-backpack-Lowepro-003
Camera-backpack-Lowepro-004

Zó makkelijk pak ik mijn camera eruit!

Tijdens mijn voorgaande reis naar Mount Olympus moest ik steeds mijn rugzak op de grond zetten, deze openmaken en mijn camera eruit pakken. Met deze nieuwe rugzak van Lowepro hoefde dat helemaal niet! Je hoeft alleen maar één van de hengsels los te maken, want de heupband en het andere hengsel houd je om. Zo kun je de rugzak naar voren halen en vis je de camera gemakkelijk achter de rits vandaan. Een super handig systeem!

Veiligheid tegen diefstal

Ik ben in Kathmandu totaal niet bang geweest dat iemand mijn rits zou openmaken en de camera uit mijn camera rugzak zou halen. Ten eerste zat de camera achter een rits en zat deze behoorlijk stevig vast in het vak. Ten tweede vermoed ik dat maar weinig mensen weten dat je op die betreffende plek in je rugzak een camera bewaart (tenzij je hem er in het openbaar uit hebt gehaald natuurlijk).

Conclusie camera rugzak van Lowepro

Ik ben heel erg blij met deze camera rugzak van Lowepro. Tijdens mijn volgende reis gaat hij zeker weer mee! Wil je hem ook? Je kunt deze backpack kopen bij bol.com.

The following two tabs change content below.
Mirre Oost is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment