Rhodos’ nieuwste aanwinst is Casa Cook Rhodos, een Bohemian Designhotel. Wat mij betreft een accommodatie die duizend sterren waard is. Wàt een plek! Ik open de schuifdeuren naar mijn veranda en neem een frisse duik in het water. De zon schijnt al over de bergkam heen, maar ik ben de enige die al uit bed is. Dit is pas ècht vakantie!
Prijzen & informatie

Fotogalerij Casa Cook


.
Tips naar aanleiding van mijn reis naar Rhodos vind je hier.

Deze bestemming boeken?

Zoek goedkope vluchten
Hotels en Hostels
Auto huren
Leuke activiteiten
Handige reisgidsen
Author

Reisblogger | Avontuurlijke reizen en tropische bestemmingen | Blogger, vlogger, drone piloot | Reist met laptop, foto- en videocamera de hele wereld over

12 Comments

  1. ik hoop binnen kort je 360 graden video’s weer te kunnen bekijken de nieuwe pc is in de maak

  2. That looks amazing! My mom is actually Dutch so I understand some parts of the blog. That’s good, I can practice my Dutch while reading your blog 🙂 See you on Tbex this summer, gonna be fun to get to know you!

  3. Mirre

    Thank you for your sweet comment, Jeanette! I’m looking forward to meeting you too 🙂

Write A Comment