2015 Was een veelbewogen jaar. Dit zijn mijn leukste reismomenten van 2015.

In januari begon ik met mijn nieuwe blogwebsite mirreopreis.nl en als gevolg maakte ik reizen naar Barcelona, fietste ik 5000 kilometer door de Gelderse Streken, werd ik uitgenodigd voor “Gladiatoren” in Belgisch Tongeren, ging ik op citytrip naar Londen en vertrek ik straks – op de valreep – naar Australië. In totaal was ik 147 dagen van huis en dit waren mijn absolute hoogtepunten:

Cuba

In januari begonnen we het jaar goed met een lange reis naar Cuba. Lees mijn reisverslag, praktische tips en bekijk een video van onze treinrit over de Hershey spoorlijn!

Cuba 330
cubaanse-auto

Het spannendste moment

In april zat ik ineens naast een groot gapend gat in een vliegtuig met als doel om eruit te springen. Aah!

Skydiven 007

Als reisblogger werd ik uitgenodigd om te gaan skydiven. Ik meldde me aan, maar kreeg er twee weken lang slapeloze nachten van. Ik hield mezelf voor dat ik altijd nog terugkon – tòt het moment dat ik aan mijn instructeur vastgeketend naast dat gapende gat zat… Er was geen weg meer terug. Lees verder over Skydiven in Barcelona.

Het grappigste dier

Deze pluisbol kwam ik heel onverwacht tegen op een manege bij Doesburg. Nadat ik op uitnodiging van Marcel de paarden hadden bewonderd mocht ik meekomen naar de privé-boerderij van de eigenaar en kreeg ik een wallaby in mijn armen gedrukt.

Wallaby2

Het zachtste bed

Het allerzachtste bed vond ik bij Hotel de Prins in het stadje Buren. Ik kan me nog goed herinneren dat ik ’s ochtends wakker werd, badend in het licht en niet van plan om mijn prins(es)heerlijke bed te verlaten.

56 Hotel de prins

De spannendste reis

Hoewel ik niet meer met klamme handjes naar het vliegveld ga als ik alleen naar een ander land vertrek, vond ik mijn citytrip naar Londen toch wel spannend. Het is een enorme stad (waar ik pas één keer een dagje was geweest) en dat kan in het begin best overweldigend zijn. Desalniettemin leerde ik in het hostel en op het congres waar ik naartoe ging al snel nieuwe mensen kennen en wilde ik het liefst gelijk na thuiskomst weer terug!

Blogs over Londen.

De grootste verrassing

Barcelona is fantastisch, Londen is overweldigend en België is leuk en makkelijk om te bezoeken, maar wie had gedacht dat onze Nederlandse provincie Gelderland zó veel te bieden heeft? 100 Dagen lang deed ik mee aan een aaneenschakeling van toeristische activiteiten en nog steeds heb ik het gevoel dat ik lang niet alles gezien heb. Wat is hier in Nederland toch veel te beleven!

Wipe Out2

Blogs: 5000 Kilometer door de Gelderse Streken.

Wat waren jouw (reis-)hoogtepunten van 2015?

The following two tabs change content below.
Mirre Oost is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

7 Comments

  1. Wat een leuke dingen heb je gedaan Mirre. Voor mij was het niet zo’n verrassing dat Gelderland zo leuk is. Hoewel ik inmiddels al een tijd in Brabant woon is het nog steeds mijn favoriete provincie. Skydiven deed ik ook al eens boven Texel, zo gaaf is dat, mij mag je daar best nog een keer voor uitnodigen! En dan die 3D camera, bijzonder dingetje. Ik ben benieuwd wat je daar in Australië allemaal mee gaat filmen! Veel plezier daar!

  2. Ik ben echt benieuwd hoe de 3D films gaan zijn. Wat heb je ook een gaaf jaar gehad en nu eerst lekker australie!

  3. Je hebt ons mee genomen op een hele mooie reis door de provincie Gelderland en door die reis hebben we allemaal mee kunnen genieten van de mooie provincie waarin we wonen!!!

Write A Comment