Over Mirre

Hallo, welkom op MIrreOpReis. Ik ben Mirre, gek op reizen. Naast reiziger ben ik drone-piloot, videoproducent en reisjournalist. Het liefst ga de natuur in voor een actieve vakantie, en soms ga ik backpacken in verre landen, waarbij ik de voorkeur geef aan tropische natuur (jungle, vulkanen en zee).

Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet op deze website. Wil je ook tips op je tijdlijn ontvangen, volg mij dan ook op Instagram en Facebook. Behalve avontuurlijke reizen beschrijf ik ook fietsroutes, die je kunt vinden op De Nederlandse Toerist.

Affiliate links

In mijn reisblogs plaats ik zo nu en dan links naar partners en producten. Deze zijn bedoeld om jou als reiziger te helpen. Bestel je bijvoorbeeld reisproducten via bol.com, dan kost jou dit niets extra, maar krijg ik van een deel van de winst, die zij normaal gesproken in eigen zak zouden steken. Van de opbrengsten uit deze links kan ik mijn blog onderhouden en verder laten groeien.

Samenwerken?

Af en toe werk ik samen met bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken en daarover te schrijven. Wil je mij uitnodigen voor een samenwerking? Stuur me dan een bericht via de contactpagina.