Over Mirre

Hi! Welkom op MirreOpReis. Ik ben Mirre. Ik ben drone-piloot, videoproducent en reisjournalist. Het liefst ga ik backpacken in verre landen en waag ik me aan (extreme) outdoor activiteiten in Nederland en in Europa.

Hoe het reizen begon

Mijn eerste backpackreis ging naar Midden-Amerika voor een talencursus. Met mijn basiskennis Spaans kon ik me goed redden en het backpacken en rondreizen werd mijn nieuwe passie. Nieuwe culturen leren kennen en avonturen beleven zijn wat mij betreft de perfecte combinatie. Tijdens mijn eerste backpackreis bezocht ik alle landen van Midden-Amerika, van Mexico tot Panama. Het was de ervaring van mijn leven en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met reizen.

Ik hou van actieve rondreizen met een cultureel tintje en vooral van (tropische) natuur. Het leukste aan reizen vind ik de mensen die ik ontmoet en de verhalen die ze vertellen.

Mijn werk als freelancer

Ik blog, fotografeer en ben in het dagelijks leven freelance filmmaker: Vanuit Sunshine Films maak ik promotiefilms voor de toeristische sector. Daarvoor gebruik ik camera’s, een drone en een 360 graden camera.

Ik startte met bloggen in 2004 en bouwde mijn huidige website in 2015. Ik ging naar een evenement voor bloggers en deed veel inspiratie en kennis op over bloggen, SEO en alles wat daarbij komt kijken. Vervolgens voerde ik voor Toerisme Gelderland drie maanden lang campagne waarbij ik fietste door de Gelderse Streken en dagelijks een blog schreef over een toeristische activiteit. Nog steeds ga ik regelmatig op pad voor opdrachtgevers om toeristische activiteiten in diverse regio’s te promoten.

Via mijn blog neem ik jullie graag mee naar de meest bijzondere plekken op deze wereld. Reis je met me mee?

Reizen jaaroverzicht 2015
Reizen jaaroverzicht 2016
Reizen jaaroverzicht 2018

Wil je meer over mij weten? Lees dan ook dit interview.

Andere websites

Zie ook mijn andere websites over Avontuurlijke reizen: www.adventurevalley.nl en over dagtripjes en weekendjes weg in Nederland: www.deNederlandseToerist.nl.

Mirre inhuren

Wil je mij inhuren voor een campagne of voor het laten maken van een losse video of blog? Lees dan hier verder of stuur me een bericht via de contactpagina.

Write A Comment