Over Mirre

header-Nederland
Wie is Mirre? Nieuwsgierig, goedlachs en enthousiast; dat ben ik in een notendop. Met mijn laptop, camera en fototoestel reis ik als blogger, filmmaker en reisbegeleider de hele wereld over.

Avontuurlijke reizen maken en de ervaringen delen in blogs, videos en foto’s.
Dat is wat ik doe. Wil je mij inhuren? Lees dan hier verder.

Persoonlijk: Over Mirre

Mijn eerste reis ging naar Midden-Amerika voor een talencursus. Met mijn basiskennis Spaans kon ik me goed redden en het backpacken en rondreizen, nieuwe culturen leren kennen en avonturen beleven, bleek mijn nieuwe passie te zijn!
Uiteindelijk bezocht ik alle landen van Midden-Amerika, van Mexico tot Panama. Het was de ervaring van mijn leven en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met reizen en daarover te bloggen.

Ik hou van actieve rondreizen met een cultureel tintje en ook van (tropische) natuur. Het mooiste aan reizen vind ik de mensen die ik ontmoet en de verhalen die ze vertellen.

Ik blog, fotografeer en ben in het dagelijks leven freelance filmmaker: Vanuit Sunshine Films maak ik 360 graden promotiefilms voor de toeristische sector. Daarnaast ben ik reisbegeleider voor Spring Reizen. Voor Toerisme Gelderland deed ik drie maanden lang een campagne waarin ik fietste door de Gelderse Streken en dagelijks een blog schreef over een toeristische activiteit.

Via mijn blog neem ik jullie graag mee naar de meest bijzondere plekken op deze wereld. Reis je met me mee?

Contact

Tips? Vragen? Je kunt contact met mij opnemen via mirre@mirreopreis.nl

puerto viejo tikal granada