Over Mirre

Hi! Welkom op MirreOpReis. Ik ben Mirre. Ik ben blogger, videoproducent en drone-piloot. Het liefst ga ik backpacken in verre landen en waag ik me aan (extreme) outdoor activiteiten in Nederland en Europa.

Persoonlijk: Over Mirre

Mijn eerste reis ging naar Midden-Amerika voor een talencursus. Met mijn basiskennis Spaans kon ik me goed redden en het backpacken en rondreizen, nieuwe culturen leren kennen en avonturen beleven, bleek mijn nieuwe passie te zijn! Uiteindelijk bezocht ik alle landen van Midden-Amerika, van Mexico tot Panama. Het was de ervaring van mijn leven en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met reizen en daarover te bloggen.

Ik hou van actieve rondreizen met een cultureel tintje en ook van (tropische) natuur. Het leukste aan reizen vind ik de mensen die ik ontmoet en de verhalen die ze vertellen.

Ik blog, fotografeer en ben in het dagelijks leven freelance filmmaker: Vanuit Sunshine Films maak ik promotiefilms voor de toeristische sector. Daarvoor gebruik ik camera’s, een drone en een 360 graden camera. Voor Toerisme Gelderland deed ik drie maanden lang een campagne waarin ik fietste door de Gelderse Streken en dagelijks een blog schreef over een toeristische activiteit.

Via mijn blog neem ik jullie graag mee naar de meest bijzondere plekken op deze wereld. Reis je met me mee?

Zakelijk samenwerken

Wil je mij inhuren voor een video of blog? Lees dan hier verder of stuur me via het formulier hieronder een berichtje.

Write A Comment