Samenwerken

Hi! Ik ben Mirre en ik schrijf over actieve buitensport en backpacken. Naast verhalen en foto’s maak ik ook graag video’s (ook met de drone).

Ik maak gebruik van de social media kanalen Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube. Ik ben ervan overtuigd dat interactie via social media het meest krachtige marketingmiddel is. Door mensen te voorzien van mooie beelden en verhalen, zullen ze geïnspireerd raken om een gebied te bezoeken.

Doelgroep

Ik richt mij op actieve mensen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar, met de volgende interesses:
✓ Buitensport
✓ Wellness
✓ Overnachten op bijzondere locaties
✓ Backpacken

Statistieken

Website: 11.000 bezoekers per maand
Instagram: 1500 volgers
Twitter: 1500 volgers
Facebook: 900 volgers
YouTube: 14.000 views

Campagnes

✓ 3 Dagen fietsen langs de Elbe
✓ Hiken in het Reuzengebergte, Polen
✓ Skydiven in Barcelona, Spanje
Mountainbiken in Val di Fassa, Dolomieten
Buitensportweek in Wilder Kaiser in Oostenrijk
Naar de bodem van de zee in Zweden
De berg Olympus beklimmen in Griekenland
✓ Via mijn website De Nederlandse Toerist: 5000km fietsen door Gelderland, op bezoek in Hof van Twente, fietstocht over Eiland IJsselmonde, dwars door de Krimpenerwaard, winterse activiteiten in Friesland, de Friese Zuiderzeeroute en de LF Hanzeroute.
✓ En vele anderen.

Samenwerken

Je kunt mij uitnodigen voor:
✓ Een social media campagne
✓ Blogs
✓ Vlogs of een professionele reisvideo
✓ Advertorial of linkplaatsing

Contact