360 graden video

Virtual reality-header
360 Graden video is een techniek waarbij niet één kant op wordt gefilmd, maar alle kanten tegelijk. Door de smartphone letterlijk rond te bewegen, kan de potentiële klant tijdens het afspelen van de video 360 graden om zich heen kijken. Het is dus de ideale manier om een bestemming te beleven, al voordat je er bent geweest.
(bekijk hier de voorbeelden)

Bestemming, hotel of activiteit

Dit medium is in het bijzonder geschikt voor het vastleggen van bestemmingen, hotels en activiteiten. Zo krijgen klanten alvast een voorproefje van wat hen te wachten staat op de reisbestemming. Dit komt de verkoop ten goede, zo bleek in een reisbureau. Daar werd een test gedaan waarin alle wachtenden 360 graden video’s te zien kregen en wat bleek? Er werden die dag veel meer reizen verkocht.

Wilt u ook een 360 graden video laten maken?
Neem dan contact op via het contactformulier rechts op deze pagina –>

Productie

Voor het maken van 360º Video gebruiken we speciale camera’s en software.
Hoe lang we met de bewerking bezig zijn, hangt af van uw wensen. We kunnen ongeveer 8 locaties (shots) per dag in beeld brengen.

Optioneel: Videotour

Bij 360 graden video bepaalt de filmproducent de volgorde van de shots (locaties).
Een alternatief is om de consument controle te geven over de volgorde, bijvoorbeeld bij een virtuele tour. De kijker kan de smartphone opzetten als een bril. Kijk je in de video van Deventer bijvoorbeeld naar een bepaalde winkel, dan sta je bij het volgende shot ín die winkel.

De videotour wordt aangeleverd als app.
Het videomateriaal voor de tour is maximaal 100 MB en maximaal 2 minuten lang.

Huur mij in

De 360 graden camera is in het bijzonder geschikt voor een bezichtiging van uw hotel, activiteit of bestemming. Neem contact op via het contactformulier rechts op deze pagina –>