Tulpenvelden-header
Begin mei vloog ik boven Nederland. De mooiste periode om te vliegen, want dan staan de tulpen in bloei! Deze video en foto’s maakte ik tijdens de vlucht:

Vliegen boven de tulpenvelden

Foto’s van de bollenvelden

Vliegtuig 007 Vliegtuig 012

Vliegtuig 008 Vliegtuig 009

1

 likes / 6 Comments
Share this post:
 1. Sandra /

  Dat is best mooi om te zien, gaaf! Het stomme is dus, ik vlieg ook eigenlijk altijd begin mei, alleen blijkbaar kom ik dan niet over de bollenvelden. Of vind ik het uitzicht minder belangrijk ofzo in Nederland t.o.v. het uitzicht op de plek van bestemming haha.

  • Mirre /

   Je moet inderdaad in een heel specifieke periode vliegen, want die tulpen bloeien maar een paar weken voordat ze gekopt worden. Volgende keer toch de piloot even lief aankijken, misschien kan hij een ommetje maken 😉

 2. Jack Brenneisen /

  Komt omdat ik altijd luchtziek wordt in een vliegtuig, dus kijk ik meestal in een zak

  • Mirre Op Reis - Avontuurlijk reisblog /

   Ai, dat is vervelend. Een piloot vertelde me ooit dat het vergelijkbaar is met varen. Ipv dat je over golven heen vaart, ‘stuiter’ je eigenlijk over de wolken. Daar kun je inderdaad erg misselijk van worden! Heb je al iets gevonden dat ertegen helpt?

  • Jack Brenneisen /

   Op het water heb ik nergens geen last van……….

 3. Denise Miltenburg /

  Dat snap ik ook nooit! Ik hou zó van lekker naar buiten kijken, vooral bij aankomst in een nieuw land of op een nieuw eiland… Of gewoon boven Europa. Soms zie je alleen maar wolken, soms zoveel moois!

comment this post


Click on form to scroll

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec