Waarom een reisblogger inhuren?

Blogs-header
De naamsbekendheid groeit, de community groeit, de Google ranking groeit, oftewel: De omzet groeit. Klinkt goed? Huur mij dan in als blogger voor uw (of mijn) website.

Waarom een reisblogger inhuren?

Reisbloggers zijn online reisadviseurs. We bevelen een bestemming, hotel of activiteit aan, aan onze achterban van duizenden volgers op social media. We zijn altijd eerlijk, actueel en persoonlijk en onze volgers vertrouwen op onze informatie. Komt uw bedrijf op een reisblog in goed daglicht te staan, dan kunt u ervan uitgaan dat een deel van onze volgers uw locatie zullen bezoeken en er waarschijnlijk net zo enthousiast over zijn als wij.

Focus van mirreopreis.nl

MirreOpReis richt zich op:
✓ Inspanning (outdoor activiteiten)
✓ Ontspanning (wellness)
✓ Overnachten op bijzondere locaties

Grote campagnes

Toerisme Gelderland: 5000 Kilometer door de Gelderse Streken

Voor Toerisme Gelderland fietste ik drie maanden door de Gelderse Streken op zoek naar de leukste uitstapjes en activiteiten en daarvan deed ik dagelijks verslag op een blog. De campagne genereerde een potentiële economische impact van €1,2 miljoen.

Giro d’Italia: Gelderland kleurt roze

In mei 2016 startte de Giro d’Italia in Apeldoorn. Ik deed verslag van alle gemeentes waar de Giro doorheen kwam en waar allerlei ‘roze’ activiteiten werden georganiseerd zoals een city-mountainbike event, een fiets-behendigheids-parcours en roze fietsen aan lantaarnpalen door de hele stad.

Wat biedt een blog?

✓ Een persoonlijk en eerlijk verhaal vanuit eigen beleving en visie
✓ 5 à 10 Ondersteunende foto’s bij het verhaal
✓ Het verhaal staat binnen 24 uur na beëindiging van de activiteit online
✓ Promotie via mirreopreis.nl en bijbehorende social-media kanalen.
U kunt bij de verspreiding helpen door de link ook zelf te delen met uw netwerk.

Verder kan ik een link naar uw website opnemen, een video maken, een product beoordelen of advies geven over het inzetten van social media campagnes.

Neem contact op

Neem contact met mij op via mirre@mirreopreis.nl

Meer lezen over Mirre of Huur mij in.