Na twee dagen mountainbiken in BikePark Belvedere en over de Sella Ronda, brachten we onze spieren tot rust in QC Terme Dolomiti.

Wellnesscentrum QC Terme Dolomiti

Wellness Dolomieten

Bij aankomst hangt er al een hele relaxte sfeer. We krijgen een badjas, slippers, handdoek en een kluisje en kunnen daarna op ontdekkingstocht.

Er zijn drie verdiepingen. Beneden is het vrij donker, maar wel gezellig verlicht. Er is een Grieks badhuis, stoomsauna’s, wasstraat, droge sauna’s, koude douches en bad, massagedouche en een paar baden.

Wellness Dolomieten

Boven is het restaurant. Het eten in er is zóóó lekker!!! Er is een champagne-buffet met kazen, frittata’s, soepjes en andere lekkernijen. We zitten buiten in het gras met uitzicht op de omringende pieken van de Dolomieten. Wauw!!!!!

Wellness Dolomieten

Wellness Dolomieten Wellness Dolomieten

Op de eerste verdieping is ook een buitenbad, diverse bubbelbaden en sauna’s. En op de tweede verdieping zijn talloze relaxruimtes: Een stuk of 10 met allemaal een eigen stijl – bos, modern, zoutkristallen, arabisch, kampvuur en eentje met waterbedden en een film die op het plafond wordt geprojecteerd.

Dit wellness centrum is wat mij betreft vijf sterren waard.
We komen er helemaal “Zen” vandaan.

Wellness Dolomieten Wellness Dolomieten

The following two tabs change content below.
Mirre is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

5 Comments

  1. Ik kan me voorstellen dat je na die fietstochten wel wat rust en ontspanning hebt verdiend. En dit ziet eruit als een heerlijke plek! 🙂

  2. Lekker! Ik vind een dagje naar de wellness sowieso heerlijk, maar op zo’n locatie?! Helemaal perfect!

  3. Zeker na een flinke mountainbiketocht is relaxen in de wellness heerlijk. Zelf ga ik ook regelmatig. Even niks!

Write A Comment