Na twee dagen mountainbiken in BikePark Belvedere en over de Sella Ronda, brachten we onze spieren tot rust in QC Terme Dolomiti.

Wellness Dolomieten

Wellnesscentrum QC Terme Dolomiti

Bij aankomst in het wellnesscentrum hangt er al een hele relaxte sfeer. Er staat zachte muziek op en het geurt er heerlijk. We krijgen een badjas, slippers, handdoek en een kluisje en kunnen daarna op ontdekkingstocht langs alle sauna’s.

Wellness Dolomieten Wellness Dolomieten

Er zijn drie verdiepingen. Beneden is het vrij donker, maar wel gezellig verlicht. Er is een Grieks badhuis, stoomsauna’s, wasstraat, droge sauna’s, koude douches en bad, massagedouche en een paar baden.

Een uitgebreid buffet

Boven is het restaurant. Het eten in er is zóóó lekker!!! Er is een champagne-buffet met kazen, frittata’s, soepjes en andere lekkernijen. We zitten buiten in het gras met uitzicht op de omringende pieken van de Dolomieten. Wauw!!!!!

Wellness Dolomieten Wellness Dolomieten

Wellness Dolomieten

Voldoende heerlijke baden

Op de eerste verdieping is ook een buitenbad, diverse bubbelbaden en sauna’s. En op de tweede verdieping zijn talloze relaxruimtes: Een stuk of 10 met allemaal een eigen stijl – bos, modern, zoutkristallen, arabisch, kampvuur en eentje met waterbedden en een film die op het plafond wordt geprojecteerd.

Wellness Dolomieten

Dit wellness centrum is wat mij betreft vijf sterren waard.
We komen er helemaal “Zen” vandaan.

Laat het avontuur beginnen!

Skyscanner – de goedkoopste vlucht naar Italië
Hotel Astoria
Paklijst – ik ga op reis en ik neem mee…
SunnyCars – met een huurauto ben je flexibeler
GetYourGuide – Privé-tour door de Dolomieten per auto
Bol.com / The Media Bay – vind de ultieme reisgids

The following two tabs change content below.
Mirre Oost is videoproducent, drone-piloot en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Meer weten? Lees verder over Mirre. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

5 Comments

  1. Ik kan me voorstellen dat je na die fietstochten wel wat rust en ontspanning hebt verdiend. En dit ziet eruit als een heerlijke plek! 🙂

  2. Lekker! Ik vind een dagje naar de wellness sowieso heerlijk, maar op zo’n locatie?! Helemaal perfect!

  3. Zeker na een flinke mountainbiketocht is relaxen in de wellness heerlijk. Zelf ga ik ook regelmatig. Even niks!

Write A Comment