Zakelijk: Mirre inhuren

Hi! Ik ben Mirre en ik zet regio’s en toeristische activiteiten online op de kaart. Ik schrijf verhalen, maak foto’s video’s en ik post berichten op social media om mensen te inspireren om toeristische gebieden te bezoeken.

Naast reisjournalist en videoproducent ben ik gecertificeerd dronepiloot. Dit geeft mijn promotievideo’s een nieuwe dimensie, zoals te zien is in deze promotievideo voor Hof van Twente:


Zie de pagina Reisvideo’s en mijn bedrijfswebsite SunshineFilms.nl voor meer videoproducties.

Ik maak gebruik van de socialmediakanalen Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. Ik geloof erin dat interactie via socialmedia het meest krachtige marketingmiddel is. Door mensen te blijven voorzien van mooie beelden en verhalen, zullen ze geïnspireerd raken om een gebied te bezoeken. Vaak zijn er dan nog wel wat vragen, die ik met veel plezier beantwoord.

Het reisblog MirreOpReis.nl heeft zo’n 5.000 volgers op socialmedia en 8.000 unieke bezoekers per maand op de website en dat aantal is nog altijd groeiende. Veel van die bezoekers volgen mij al jaren, maar ik zoek altijd naar nieuwe lezers via Google en Facebook. Ook heb ik samenwerkingen met ShowMeHolland.com, MountainReporters.nl en Expedia.nl om mijn verhalen en video’s via hun kanalen te publiceren.

Vanuit MirreOpReis.nl doe ik regelmatig campagnes voor toeristische organisaties die hun regio willen promoten. In 2015 fietste ik bijvoorbeeld 100 dagen door Gelderland om er in opdracht van het VVV activiteiten, evenementen, hotels, restaurants en fietsroutes te promoten. Na drie maanden had het bijbehorende Facebook-kanaal meer dan 6.000 volgers. Dit kwam zowel door organische groei als door betaalde promotie via het platform.


Resulaten van de campagne “5000 kilometer door de Gelderse Streken”.

In de jaren daarna heb ik samengewerkt met de gemeente Hof van Twente en met de steden Amersfoort, Alkmaar, Medemblik, Den Haag, de regio Zuid-Limburg. Verder van huis ging ik naar Val di Fassa in de Dolomieten en de Wilder Kaiser in Oostenrijk, waarvoor we deze zomer met een groep bloggers in een week tijd meer dan 100.000 views genereerden door middel van onze socialmedia-berichten. In tegenstelling tot de campagne voor Gelderse Streken, zijn alle andere campagnes uitgevoerd middels publicaties op de website en socialmediakanalen van www.mirreopreis.nl.

Uit ervaring is gebleken dat hoe persoonlijker de berichten zijn, hoe meer interactie je kunt verwachten op social media. De beste blogs komen voort uit eigen ervaringen, dus als blogger/vlogger is participatie in de activiteiten erg belangrijk.

Zodra de content gemaakt is, blijft deze jarenlang beschikbaar als middel om interactie op te zoeken met de klant.

Wil je mij uitnodigen?

Vanuit MirreOpReis werk ik bij voorkeur samen met verkeersbureau’s om gedurende langere tijd een regio op de kaart te zetten, maar ook namens een hotel of activiteit kun je mij uitnodigen om iets te ervaren en daarover te publiceren op mijn blog, YouTube of op de website van jouw bedrijf.

Mijn specialiteiten

Reisblog of publicatie
Videoproducties, vlogs, drone video en 360º videoproducties
Fotografie
Social Media
Webdesign (alleen WordPress)

Neem contact met mij op!

    (Visited 149 times, 1 visits today)